ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΡΗΤΗΣ

Ο δικός σας σύμμαχος

Το Μελισσοκομικό Εργαστήρι Κρήτης δημιουργήθηκε το 2004, από τη Χαρά Παναγιωτάκη και τον Γιάννη Δερμιτζάκη. Η ενασχόληση μας όμως με την μελισσοκομία ξεκινάει από πολύ νωρίς, αφού οι οικογένειες μας ασχολούνται επαγγελματικά με την μελισσοκομία εδώ και 60 χρόνια.

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της εμπορίας, κατασκευής και εισαγωγής μελισσοκομικών εφοδίων αλλά και μηχανημάτων από το 1986.

Χάρη στην εμπειρία που διαθέτουμε αλλά και στην πείρα που αποκτήσαμε τόσα χρόνια μπορούμε να παρέχουμε στήριξη στον επαγγελματία αλλά και στον ερασιτέχνη μελισσοκόμο. Δίνουμε σίγουρες λύσεις για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος αφού εκτός από εμάς και η πλειοψηφία των υπαλλήλων μας είναι και αυτοί μελισσοκόμοι. Έχοντας συνεχή ενημέρωση και κάνοντας δοκιμή νέων προϊόντων μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην βελτίωση και στον εκσυγχρονισμό της επιχείρησης σας.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία μελισσοκομικών εφοδίων, μηχανημάτων, μελισσοτροφών(δική μας παραγωγής), κυψελών αλλά και μέσων αποθήκευσης και συσκευασίας μελιού.

Στο εργαστήριο μας λιώνουμε τις μαύρες κηρήθρες με ατμό στους 150°C χωρίς να κοπούν από τα πλαίσια και παίρνουμε καθαρό κερί αποστειρωμένο. Με αυτό το κερί μπορούμε να σας φτιάξουμε τις δικές σας κηρήθρες. 

Έχουμε αποκλειστική διάθεση του Nozevit  και του FeedBee για όλη την Ελλάδα και τέλος είμαστε ένα από τα ελάχιστα μελισσοκομικά  καταστήματα που διαθέτει άδεια πώλησης κτηνιατρικών-μελισσοκομικών φαρμάκων, δίνοντας σας την δυνατότητα σωστής αντιμετώπισης κάθε είδους ασθένειας της μέλισσας.

Με εκτίμηση, Χαρά Παναγιωτάκη - Γιάννης Δερμιτζάκης