VETAL BEE EXTRA πρόμιγμα βιταμινών και αμινοξέων για την ενίσχυση της διατροφής των μελισσιών.

Μπορεί  να χρησιμοποιηθεί όλο τον χρόνο, στην καθημερινή σίτιση του μελισσιού, για την ενίσχυση της υγείας τους, την αύξηση του ανοσοποιητικού του συστήματος και της ζωτικότητας του. Προσδίδει  στο μελίσσι σφρίγος, δύναμη, υγεία, αντοχή στις ασθένειες και βελτιώνει την απόδοσή του.

Συστατικά:

Περιέχει τα συστατικά του VETAL BEE αλλά με EXTRA ποσότητες βιταμινών και αμινοξέων για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση.

Βιταμίνες: Α,Β1,Β2,Β3, Β6, Β12, Κ3, Ε, D3, D-panthenol, C.

Αμινοξέα: Σερίνη, Ασπαρτικό οξύ, Θρεονίνη, Προλίνη, Λυσίνη, Αλανίνη, Βαλίνη, Γλουταμινικό οξύ, Γλυκίνη,  Μεθειονίνη, Ισολευκίνη, Λευκίνη, Φαινυλανίνη, Τυροσίνη, Ιστιδίνη, Αργινίνη, Κυστείνη, Τρυπτοφάνη.

Οι ποσότητες των  μικροθρεπτικών στοιχείων έχουν έτσι υπολογιστεί ώστε να διασφαλίζεται ένα συμπλήρωμα διατροφής που  έχει ομοιότητες με εκείνες των ποσοτήτων που περιέχονται στην φυσική γύρη, ενώ η μεταξύ τους ποιοτική και ποσοτική σχέση ενισχύει την συνεργιστική τους δράση.

ΧΡΗΣΗ

Κατά την διάρκεια του χειμώνα το VETAL BEE EXTRA δίνει στα μελίσσια την δυνατότητα να αντέξουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν την εποχή αυτή και να ξεκινήσουν υγιή και με ενέργεια την άνοιξη.

Περισσότερο απαραίτητο είναι σε περιόδους έντονης δραστηριότητας του μελισσιού

  1.  για το χτίσιμο των κεριών,
  2.  στις γέννες της βασίλισσας,
  3.  στην βασιλοτροφία
  4. στην παραγωγή βασιλικού πολτού
  5.  στην παραγωγή παραφυάδων

Το VETAL BEE EXTRA  βοηθάει το μελίσσι να ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό του, να αυξήσει το ανοσοποιητικό του σύστημα, και έτσι να επεξεργάζεται καλύτερα τις τροφές που λαμβάνει είτε από το περιβάλλον είτε από τροφοδοσία.

Το προμίγμα αυτό είναι  κατάλληλο για τις ξηρασίες του καλοκαιριού, όταν δεν υπάρχει νεκταροέκκριση, έχουμε τρυγήσει τα θυμάρια ή άλλη ανθοφορία και περιμένουμε τον πεύκο ή άλλες ανθοφορίες του φθινοπώρου.

Είναι ιδιαιτέρως απαραίτητο κατά την διάρκεια των περιόδων που παρουσιάζεται διατροφική ανισορροπία οφειλόμενη σε διάφορους παράγοντες, ασθένειες, δηλητηριάσεις, λεηλασίες, μικρή νεκταροέκκριση ή έλλειψη φυσικής γύρης.

Προστατεύει τα μελίσσια από ασθένειες που σχετίζονται με διατροφικές ανισορροπίες όπως η Νοζεμίαση.

Στην αρχή της Άνοιξης ώστε τα μελίσσια να αναπτυχθούν γρήγορα και δυναμώσουν.

Επίσης χρησιμοποιείται μετά από περιόδους έντονου στρες ή σοκαρίσματος.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Το  VETAL BEE  EXTRA χρησιμοποιείται  σε όλες τις τροφές.

3 – 10 ml προμίγματος ανα 1 κιλό σιροπιού, ή ζαχαροζύμαρου ανάλογα με τις απαιτήσεις του μελισσιού.

Ταϊζουμε με  1 κιλό τροφής το κάθε μελίσσι, 4 – 5 φορές ανά εβδομάδα.

Σε ενστάλαξη με σιρόπι, κάθε κενό πλαισίου δέχεται 10 ml σιροπιού, 4 – 5 φορές ανά εβδομάδα.

Τα προμίγματα  της εταιρείας μας διαθέτουν  κωδικό έγκρισης απο το Υπουργείο Γεωργικής Ανάπτυξης, είναι γνωστοποιημένα και περιέχουν φυτικής προέλευσης ύλες.