Καρότσι Μεταφοράς Κυψελών με Φρένα 

     Ενισχυμένο πολυμορφικό καρότσι πολλαπλών χρήσεων εντός και εκτός δρόμου, ακόμη και σε επικλινή εδάφη. Ο σχεδιασμός του καθιστά εύκολη τη χρήση του και την αποθήκευσή του και η στιβαρή υψηλής ποιότητας κατασκευή του την αξιόπιστη λειτουργία του. Ο συνδυασμός του καροτσιού με σύστημα ηλεκτροκίνησης ή υποβοήθησης  επιτρέπει τη μεταφορά των πιο ακραίων φορτίων στα πιο ακραία εδάφη, με απίστευτη ευκολία και χωρίς κόπο.

-Πτυσσόμενο ώστε να καταλαμβάνει τον ελάχιστο δυνατό χώρο μετά τη χρήση και κατά την αποθήκευση.

-Ενισχυμένη κατασκευή που εγγυάται αντοχή στη σκληρή χρήση σε κάθε έδαφος ακόμη και με ακραία φορτία.

-Δυνατότητα μεταφοράς  μέγιστου φορτίου 114kg. και σε ανώμαλο έδαφος.

-Στον στάνταρντ εξοπλισμό περιλαμβάνονται τα φρένα που εγγυώνται την ασφάλεια του χρήστη και του φορτίου σε επικλινή εδάφη.

-Επιτυγχάνει την υψηλότερη υποδιαίρεση βάρους σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο καρότσι μεταφοράς που φτάνει μέχρι 1:4,6!!!  

-Με μια απλή ρύθμιση, μπορεί να μεταφέρει μελισσοκομικές κυψέλες διαφόρων τύπων και διαστάσεων (σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε κυψέλες τύπου Βritish standard, θα πρέπει να εφαρμόσετε το κιτ μετατροπής SBKR-116).

-Πρωτότυπος και καινοτόμος σχεδιασμός κλειδώματος φορτίου που αποτρέπει οποιαδήποτε μετατόπιση ή πτώση του κατά την τοποθέτηση και μεταφορά του σε οποιοδήποτε έδαφος ανεξαρτήτου κλίσης.

-Δυνατότητα μεταφοράς πολυώροφων κυψελών (4+) με απόλυτη ασφάλεια καθώς ο σχεδιασμός του διατηρεί χαμηλά το κέντρο βάρους, αποτρέποντας οποιαδήποτε ανεπιθύμητη κλίση του φορτίου. 

-Δεν απαιτείται η μετακίνηση κυψελών για τη φόρτωσή τους καθώς με μια απλή κίνηση εφαρμόζεται το καρότσι επάνω τους

-Σύστημα κεντραρίσματος φορτίου για την ομοιόμορφη κατανομή βάρους στον χρήστη.

-Δεν φθείρει τις κυψέλες ούτε καταστρέφει το χρώμα τους καθώς όλα τα σημεία επαφής με την κυψέλη είναι από αντιολισθητικά ελαστικά μέρη υψηλής ποιότητας και αντοχής.

-Προσχεδιασμένη υποδομή για την άμεση εφαρμογή συστημάτων ηλεκτροκίνησης ή υποβοήθησης μεταφοράς, χωρίς καμία μετατροπή.

Σ-υνδυάζεται με σύστημα ηλεκτρικής υποβοήθησης (SBKR-104) για τη προσπέλαση εμποδίων και την εύκολη διέλευση από ανώμαλα και επικλινή εδάφη. Η φόρτισή του επιτυγχάνεται με οικιακό ρεύμα ή ρεύμα αυτοκινήτου (US customers should inform us for 110V power supply).

-Συνδυάζεται με σύστημα ηλεκτροκίνησης συνεχούς χρήσης (SBKR-105) με αυτονομία περίπου 30χλμ., κάνοντας τη μεταφορά ακόμα πιο ξεκούραστη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες . 

-Πολυμορφικός σχεδιασμός με μεγάλη γκάμα αξεσουάρ για εναλλακτικές χρήσεις πέραν της μεταφοράς μελισσοκομικών κυψελών.  

-Συνδυάζεται με κάδους μεταφοράς διαφόρων φορτίων σε δυο μεγέθη.

-Συνδυάζεται με σύστημα τροφοδοσίας μελισσοκομικών κυψελών (Steel Bees SBKR-106).

-Υψηλή αντοχή στο χρόνο με τη μέθοδο της ηλεκτροστατικής βαφής

Εγγύηση 1 έτος με δυνατότητα επέκτασης για άλλα 2 έτη.