Σετ SBK-302 Πρέσα για την τοποθέτηση καψουλιών στα πλαίσια με επιτραπέζια βάση στήριξης.

Η πρέσα SBK-302 είναι μια στιβαρή κατασκευή φτιαγμένη εξ’ ολοκλήρου από μέταλλο υψηλής ποιότητας και αντοχής που προορίζεται για επαγγελματίες μελισσοκόμους μεγάλης παραγωγής. Κάνει τη διαδικασία τοποθέτησης των καψουλιών πανεύκολη και γρήγορη ακόμα και όταν οι τρύπες των πλαισίων δεν είναι καλά ανοιγμένες ή είναι στενές, χωρίς να τραυματίζει τα πλαίσια, δίνοντάς σας παράλληλα τη δυνατότητα επιλογής βάθους των καψουλιών. Με τη βάση πάγκου/τραπεζιού SBK-202 που είναι προσαρμοσμένη στο σώμα της πρέσας, έχετε την δυνατότητα να βιδώσετε μόνιμα την πρέσα σε πάγκο εργασίας ή να την πιάσετε με σφικτήρες σε οποιαδήποτε επιφάνεια σας εξυπηρετεί να δουλέψετε.

Συνοδεύεται με εγγύηση 3 ετών.

Χαρακτηριστικά:

  1. Ισχυρή μαγνητική βάση που συγκρατεί  οποιονδήποτε  τύπο καψουλιού.
  2. Οδηγός καψουλιού για να μπαίνει ίσια αλλά και εύκολα στην τρύπα το καψούλι χωρίς να τραυματίζει τα πλαίσια ακόμα και όταν οι τρύπες είναι στενές ή δεν είναι καλά ανοιγμένες
  3. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε τύπο καψουλιού θέλετε…για παράδειγμα μακριά, κοντά, μικρής ή μεγάλης διαμέτρου κτλ.
  4. Με την  SBK-302 μπορείτε να περάσετε καψούλια σε οποιονδήποτε τύπο πλαισίων κυψέλης (Hoffman, standard, smith, κοντά, κανονικά, βαθειά ή σε οποιοδήποτε άλλο πλαίσιο χρησιμοποιείτε)
  5. Η SB-K1 είναι τόσο εύκολη στην χρήση που μπορείτε να περάσετε καψούλια μέχρι και σε 150 πλαίσια σε μια ώρα.
  6. Η προσαρμοσμένη στην κατασκευή βάση πάγκου, τραπεζιού SB-K202 σας δίνει την δυνατότητα να την βιδώσετε μόνιμα ή να την πιάσετε με σφικτήρες σε οποιαδήποτε επιφάνεια σας εξυπηρετεί να δουλέψετε.
  7. Κατασκευασμένη από ισχυρό μέταλλο και βαμμένη με στατική βαφή για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
  8. Κατασκευάζεται εξ’ ολοκλήρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση από την Steel Bees
  9. Με 3 χρόνια εγγύηση